Descripció
A la vila de Cardedeu fa anys que es promou i difon el coneixement de la ratafia, amb iniciatives com les del Museu Arxiu Tomàs Balvey i els seus tallers de la ratafia de La Iaia Maria.
Així doncs entre la colla de trabucaires la ratafia és una beguda prou coneguda i apreciada. Amb la finalitat de recaptar fons per pagar la multa que els va ser imposada pels lamentables fets que tots coneixem, van iniciar la comercialització de la Ratafia Trabucaires. Ratafia de nous macerades amb herbes remeieres del Pirineu amb un 50% de sucre de canya.
Nota de tast:
Aiguardent macerat amb melissa, collita de nous verdes i herbes aromàtiques seleccionades segons la tradició. Sabor dolç i fi amb un color caramel intens. Vellutada en boca. En olfacte: Sensació harmònica i equilibrada de fragàncies com marialluïsa i nou moscada amb elegant aroma d’anís que caracteritza la seva categoria. Al paladar: Vellutada explosió de sabors entre dolç i barreja d’herbes anisades comunament usades per xarops terapèutics homeopàtics. Es recomana per a pastisseria i per cocteleria clàssica. Es serveix en una copa gelada pell de taronja i decorat amb avellana ratllada. ROBERTO SABA (Barchef Bar Muy Buenas)
Let customers speak for us
from 245 reviews
– TOTES LES OPINIONS –