Ratafia de Montserrat

L’AGRICOLA REGIONAL SA
ORIGEN:Monistrol de Montserrat (El Bages)
CAPACITAT:70 CL
GRADUACIÓ : 26º

12,20

En estoc

Descripció


De llarga tradició en l’elaboració de licors, el més conegut dels quals és el Gran Licor Aromes de Montserrat, a l’Abadia de Montserrat varen començar a elaborar ratafia als anys quaranta del segle passat a la seva masia de Can Castells a Esparreguera. Des del 2011 la producció es fa a la fàbrica d’Anís del Mono a Badalona, propietat de Osborne.
Seguint la mateixa fórmula original basada en la riquesa botànica de l’entorn del monestir, la Ratafia de Montserrat incorpora destil·lats de les plantes aromàtiques a la maceració de les nous verdes.


         – TOTES LES OPINIONS –

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.