Descripció
Abans de trobar la quarta recepta entre els escrits d’en Francesc Rosquellas, la de cireres, l’any 2014 es va reeditar la que havia de tancar la trilogia, la ratafia Vuit Porrons. La recepta més complexa de totes quatre, 25 ingredients amb un resultat excepcional.
Recepta de Ratafia F. Rosquellas, 1842 Vuit Porrons (transcripció de l’original)
“Rosa de oló, Ruda, Taron- gina, Malvarosa, Frigola, Esparnallach, Escabyo- sa, Funoll, Rebantarola, Rumani, Fulla de taronja agra, Tumanyi, Fulla de lloré, Marialluïsa, Donsell, Isop, Nepta, Orenga, Llan- tisca, Pela de taronja dolsa, pela de llimona, 3 nous moscades, mitja unsa de canella olanda, 12 nous verdas, Sucra”
Malauradament aquesta ratafia només s’elabora per a la seva venda durant la Fira de la Ratafia de Santa Coloma de Farners i no es pot trobar durant la resta de l’any. Des de Ratafies.cat intentarem cada any oferir-vos-en el màxim d’ampolles que ens sigui possible
Let customers speak for us
from 245 reviews– TOTES LES OPINIONS –