Descripció
La Ratafia Volcànica és una ratafia de territori. Està feta amb una recepta de 1987 que recull les herbes pròpies del volcà de la Crosa de Sant Dalmai i el paratge de les Fonts de Salitja, aiguamoixos que eren el sobreeixidor natural de l’aigua subterrània del volcà, actualment canalitzats.
La ratafia Volcànica Prèmium és una barreja de macerats; (nous tendres, nou moscada), amb un punt explosiu: destil·lat de plantes aromàtiques, fulles, herbes, espècies i arrels.
Connecta, d’una banda, amb la tradició catalana de les ratafies macerades a sol i serena i, de l’altra, amb la tradició de l’art de la destil·lació utilitzat pels monjos benedictins i cartoixans als antics monestirs.
Ha estat sàviament afinada pel mestre ratafiaire dels Pirineus Àngel Portet, de Licors Portet de la Pobla de Segur, amb una llarga tradició des del 1883.
Let customers speak for us
from 245 reviews– TOTES LES OPINIONS –