Descripció
Després d’haver estat al capdavant del projecte de licors i destil·lats del Celler de Can Roca, en Joan Carbó funda Artesana de Licors i un dels primers licors que hi elabora és aquesta magnífica ratafia.
Amb la voluntat ferma d’elaborar licors purs, naturals i de proximitat, la base d’aquesta ratafia és aiguardent de vi del Penedès i totes les herbes són autòctones mediterrànies.
No porta cap especia i supleix l’anís amb el fonoll buscant uns tons anisats més subtils. La maceració de cada planta es fa per separat i respectant-ne l’estacionalitat pel que el procés d’elaboració s’allarga d’un any per altre.
La Vall de Sant Miquel excel·leix, no només pel que fa a l’elaboració i qualitat dels ingredients sinó també en el resultat, una ratafia fresca però amb caràcter que no vol amagar la base d’aiguardent de vi sinó tot el contrari.
No és cap tòpic dir-ne ratafia d’autor, una visió diferent de la ratafia, cada vegada més polièdrica.
Nota de tast:
“Nas: herba mediterrània, fresc i cítric.
Boca: anisat de fonoll, floral i nou verda.
Final: Tradicional, penetrant i llaminer.”
Let customers speak for us
from 265 reviews
– TOTES LES OPINIONS –