Descripció
A l’Hostal Moliné de Bruguera, a la falda del Taga, fan ratafia des de fa quatre generacions. Fins fa ben poc s’elaborava exclusivament per servir-la als comensals de l’hostal, però des del 2012 en Marc Blazquez, juntament amb en David Naya, amplien la producció i la comercialitzen sota la marca Moliné.
L’any 2023 Licors Moliné canvia de mans i els nous titulars donen un vigorós impuls a la marca. Una nova imatge amb un packaging espectacular que vincula els seus licors al territori amb les llegendes del Ripollès com a fil conductor.
Els canvis també arriben a l’interior de l’ampolla, han reinterpretat la recepta original fins a obtenir una ratafia més actual.
La disminució del contingut de sucre com a canvi més radical i algun altre retoc en la formulació han rejovenit la Ratafia Moliné, sense perdre el fràgil equilibri entre origen i evolució.
Sumat a l’excel.lencia d’aquesta ratafia el seu vistos packaging la converteix en una ratafia ideal per a regalar.
Nota de tast:
“Color ambre dens amb matisos frescos i brillants.
En nas, destaca la nou verda juntament amb la incomparable botànica del Pirineu, amb notes de regalèssia, cacau i cafè.
En boca, baixos de sucre, trobem voluptuositat i sedositat. Quan s’acaba, mai desapareix del tot.” (Licors Moliné)
Let customers speak for us
from 245 reviews– TOTES LES OPINIONS –