Ratafia Vall de Boí

LICORERA VALL DE BOÍ
ORIGEN: Durro (L’ Alta Ribagorça)
CAPACITAT:70 CL
GRADUACIÓ:25% Vol.

18,00

En estoc

Descripció


Si bé la Licorera Vall de Boí no va començar la seva activitat fins al 2011,els orígens dels seus licors,es remunten a la primeria del segle passat quan la padrina Adela Pallejà, que era traginera a La Granadella (Les Garrigues), elaborava licors amb les herbes que recollia pels camins.
La transmissió familiar de les receptes ha arribat fins a en Jordi Palau, que elabora a Durro la Ratafia Vall de Boí.
Obtinguda per maceració conjunta de les nous, especies, herbes i flors pròpies del paisatge muntanyenc de la comarca.


         – TOTES LES OPINIONS –

Altres Ratafies que et poden interesar...

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.