Descripció
Beguda espirituosa d’origen vínic adient per a l’elaboració de ratafia o altres licors casolans, envasada per La Sobirana, és la mateixa base que fan servir en els tallers que organitzen i per elaborar la seva ratafia La Penjada.
De sabor neutre no tapa ni emmascara amb notes anisades les aromes de la resta d’ingredients, només subtils notes d’aiguardent, en cap cas dominants, ens recorden els orígens mediterranis: la vinya i el vi
Els seus 40° milloren notablement la maceració i l’extracció de les essències de les herbes i les nous, també solucionen les baixades de graduació per evaporació de l’alcohol durant el sol i serena.
No conté sucre, podem fer una ratafia seca o anar-hi afegint el sucre -o qualsevol altre edulcorant- fins al punt de dolç desitjat.A l’hora de filtrar també agrairem l’absència de sucre, sobretot no afegiu el sucre abans que la ratafia estigui acabada.
Aparentment més cara que altres licors de menor graduació emprats habitualment, cal tenir present que 1 litre a 40º equival a 1,67 lts. a 24°, resultant doncs un preu similar.
Una base que us permetrà elaborar la vostra ratafia al vostre gust, amb total llibertat
Let customers speak for us
from 245 reviews– TOTES LES OPINIONS –