Ratafia Terrer de Pallars 50cl

CELLER TERRER DE PALLARS
ORIGEN: Figuerola d’Orcau (el Pallars Jussà)
CAPACITAT: 50cl
GRADUACIÓ : 24°

14,00

En estoc

Descripció


 

El 2010 obria les portes Terrer del Pallars amb clara vocació de contribuir a recuperar la tradició vitivinícola de la comarca. La Núria Bigorra i en Jordi Ruiz elaboren els seus vins tant amb varietats autòctones com foranes que hagin tingut una bona adaptació, després de diverses proves han escollit una selecció de macabeu per elaborar la seva ratafia.
Basada en una antiga recepta Occitana i amb la participació de l’Angel Portet, aquesta ratafia amb base de vi blanc és una ratafia molt singular, presenta un color daurat molt clar i transparent i combina  l’aroma i sabor del nostre licor  amb les notes més afruitades del vi.
Una ratafia sorprenent que de ben segur no us deixarà indiferents.


         – TOTES LES OPINIONS –

Apunta't a la llista d'espera T'informarem quan el producte torni a tenir estoc. Si us plau, deixa la teva adreça de correu electrònic a continuació.